Η ομάδα «Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων» (Ζω.Ε.Σ.) σας προσκαλεί στη μεγάλη συναυλία του τραγουδοποιού Στέργιου Νταουσανάκη που είναι αφιερωμένη στ’ αδέσποτα και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στις 23:00 στη μουσική σκηνή Αρχιτεκτονική στην οδό Ελασιδών 6 (Πειραιώς 116, Γκάζι), Αθήνα.

Μέρος των εσόδων της μεγάλης αυτής γιορτής φιλοζωίας θα διατεθεί στον παγκόσμιο οργανισμό «Penny Marathon», σε ανεξάρτητους ενεργούς φιλόζωους και σε καταφύγια για τη φροντίδα, στήριξη, σίτιση και περίθαλψη αδέσποτων ζώων.

Στόχος της ομάδας Ζω.Ε.Σ. που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης είναι η βραδιά αυτή να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης όπου θα ενωθούν οι φωνές των μελών φιλοζωικών σωματείων και εθελοντικών ομάδων, των ενεργών φιλόζωων και όλων των ευαισθητοποιημένων πολιτών που παλεύουν για να έρθει μια καινούργια μέρα για όλα εκείνα τ’ αδέσποτα ζώα που μάχονται καθημερινά να επιβιώσουν στους ελληνικούς δρόμους και στα κυνοκομεία – κολαστήρια.

Τον τραγουδοποιό Στέργιο Νταουσανάκη θα συνοδεύσουν οι μουσικοί: Kάρολος Χαλικιάς (πλήκτρα), Θανάσης Γιαννίτσας (μπάσο), Δημήτρης Παμπουλάκης (τύμπανα), Μιχάλης Χασούρης (τρομπέτα) και Φίλιππος Τρέζος (ηλεκτρική κιθάρα). Ήχος: Aντρέας Κόκκινος.

Φιλική συμμετοχή: O performer Amazing Dio – Mind Games, ο οποίος συνδυάζοντας γνώσεις ψυχολογίας, μελέτης της ανθρώπινης συμπεριφοράς, μνήμης και γλώσσας του σώματος μαζί με την τέχνη του αποπροσανατολισμού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο μυστηρίου.

Την αφίσα της συναυλίας φιλοτέχνησε ο επτάχρονος Ιάσονας Νταουσανάκης.

Τιμή εισόδου 12 ευρώ με ποτό εκ των οποίων τα 2 ευρώ θα διατεθούν αποκλειστικά για τη φροντίδα και τη μέριμνα των αδέσποτων ζώων.

Κατερίνα Παπαποστόλου

Γεννημένη με έμφυτη την αγάπη για τα ζώα, αυτός ήταν τελικά ο μαγικός κόσμος που ήθελα να ζήσω! Που πάντα τον αποτύπωνα με λέξεις στο χαρτί! Και σε όλες τις καλλιτεχνικές μου αναζητήσεις! Δασκάλα στα Χανιά, στην Αστυπάλαια και τα τελευταία δέκα χρόνια σε ένα χωριό του νομού Ημαθίας, Εκπαιδεύτρια πλέον σκύλων, Αρχισυντάκτρια του Περιοδικού «Κατοικίδια Εν Δράσει» και Δημιουργός του αγαπημένου μου παιδιού, της ομάδας Ζω.Ε.Σ! Ακλόνητη πάντα στο στόχο μου, «αθεράπευτα ρομαντική σε καιρούς σκοτεινούς με συναισθήματα νεκρά» κρατώ από το χέρι τα τρία σκυλιά μου που χτυπηθήκαμε όλοι μαζί με τον εφιάλτη της κακοποίησής τους και τον νικήσαμε, χαράζω πάντα νέους δρόμους και παλεύω για το χτίσιμο από την αρχή ενός νέου ζωοφιλικού κατεστημένου. Οι εικόνες της κόλασης που λέγεται «αδέσποτη ζωή στους δρόμους και τα κυνοκομεία της Ελλάδας» και τα ουρλιαχτά «μωρών» που πετάχτηκαν σαν σκουπίδια στοιχειώνουν τον ύπνο μου χρόνια τώρα. Δε μένω όμως εκεί. Μαζεύω τα κομμάτια μου κάθε φορά και πάω. Παραμένω σταθερή στις εξαιρέσεις, γίνομαι η αλλαγή που θέλω σε αυτόν τον κόσμο να δω και ξέρω πως τις μεγαλύτερες επαναστάσεις στην ιστορία τις ξεκίνησαν πάντα οι λίγοι που δε λύγισαν! Και γω ανήκω περήφανα σε αυτούς!

Όλες οι δημοσιεύσεις

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ