Online Παραγγελία

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στις Ζω.Ε.Σ.

Παρακαλούμε πολύ, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αφού έχετε καταθέσει το αντίστοιχο ποσό, αναφέροντας το όνομά σας, στον παρακάτω λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός λογαριασμού: 5208-088462937
Iban: Gr9601722080005208088462 937
BIC: PIRBGRAA
Δικαιούχος: Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων
Αιτιολογία: Δωρεά Ζω.Ε.Σ.  *Τα έξοδα μεταφοράς δεν καλύπτουν απομακρυσμένες περιοχές

  Το Βιβλίο

  «Το Δώρο» αποτελεί την αυτοβιογραφία της Διώνης, του αδέσποτου σκύλου που η απόπειρα δολοφονίας του, πριν λίγα χρόνια, συγκλόνισε το πανελλήνιο για τη βιαιότητά της, καθώς βρέθηκε μαχαιρωμένη και πυροβολημένη και διασώθηκε από τη συγγραφέα αυτού του βιβλίου. Μέσα από μια μαγική γραφή που παραπαίει ανάμεσα στη συγκίνηση και την ελπίδα, εξιστορείται από την ίδια τη Διώνη η δύσκολη πορεία της ζωής της μέχρι να βρει τη νεράιδά της που θα γιάνει τις πληγές της, θα ταυτιστεί μαζί της και θα πραγματοποιήσουν μαζί το όνειρό της να βρει μια αληθινή οικογένεια. Μια μαχαιριά στον λαιμό της Διώνης, ένα σημάδι που φαίνεται ακόμη να μας θυμίζει την κακοποίηση δίχως όρια και λογική που δέχονται τα χιλιάδες αδέσποτα και η γεμάτη απόγνωση φωνή της μέσα στο βιβλίο να γίνεται η φωνή όλων των σκύλων αλλά και όλων των ζώων που βίωσαν την κακοποίηση. Ένα βιβλίο στο οποίο μιλά ένας σκύλος, για την ενσυναίσθηση, για τις σχέσεις που δεν βασίζονται στα λόγια αλλά στις πράξεις, για τη δύναμη της αγάπης και της θέλησης για τον σεβασμό στη διαφορετικότητα. Ένα βιβλίο πού αγγίζει την ψυχή ακόμη και του πιο δύστροπου ανθρώπου για την άποψή του για τον σκύλο και τα υπόλοιπα ζώα του πλανήτη. Που σου δείχνει πως το καλό και το κακό είναι επιλογή σου. Μπορείς να κάνεις το καλό και να αλλάξεις τη ζωή κάποιου και φυσικά και τη δική σου! Ένα βιβλίο απόλυτα ειλικρινούς μαρτυρίας για όλα όσα βίωσε η Διώνη που αποφάσισε να μοιραστεί με όλους τη ζωή της που μοιάζει τόσο πολύ με πολλών αδέσποτων στη χώρα. Ένα βιβλίο μάθημα ζωής, ένα δυνατό κείμενο γροθιά στο στομάχι με ηχηρές λέξεις, για να πιστέψουμε όλοι μας πως όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να μη σταματήσουμε ποτέ να ακολουθούμε τα όνειρά μας. Με μια ανατριχιαστική γραφή που πλημμυρίζει από αγάπη, μπορούμε να δούμε όλοι μας τη ζωή μέσα από τα μάτια αδέσποτων σκύλων και να διαβάσουμε παράλληλα μια αληθινή ιστορία αγάπης, καλοσύνης, αλληλεγγύης, δύναμης και συγχώρεσης για τη ζωή της Διώνης, για τη ζωή κάθε αδέσποτου σκύλου.

  *Το κάθε βιβλίο, εφόσον αγοραστεί από το www.zwes.gr, αποστέλλεται ενυπόγραφο από τη συγγραφέα και συνοδεύεται από δωράκια έκπληξη! 

  Η Διώνη

  Η Διώνη βρέθηκε, αβοήθητη να αργοπεθαίνει, στις 6 Σεπτεμβρίου του 2011 μέσα σε μια λίμνη αίματος, μαχαιρωμένη στο λαιμό και στην ουρά, πυροβολημένη στο πόδι και χτυπημένη σε όλο της το σώμα, σε κεντρικό σημείο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Αφού διασώθηκε από την Κατερίνα Παπαποστόλου, νοσηλεύτηκε και για την αποθεραπεία της μεταφέρθηκε σε πανσιόν φιλοξενίας σκύλων, ενώ λίγους μήνες μετά υιοθετήθηκε από την Κατερίνα και ξεκίνησε τη «δεύτερη» ζωή της. Έναν χρόνο μετά διαγνώστηκε, λόγω του τραυματισμού της, με μηδενική όραση στο ένα μάτι και τον Οκτώβριο του 2012 ξεκίνησε η διαδικασία της κοινωνικοποίησής της και της απόλυτα θετικής εκπαίδευσής της χωρίς τη χρήση της οποιασδήποτε μορφής βίας από τον εκπαιδευτή- συμπεριφοριστή σκύλων Μουμιάδη Δημοσθένη, ο οποίος και λίγα χρόνια μετά πιστοποίησε την ικανότητά της να συναντά μαθητές στα σχολεία και να τους μεταμορφώνει με τη δύναμή της. Αποτελεί την αιτία από την οποία δημιουργήθηκαν οι Ζω.Ε.Σ.(Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων, Ιδρυμάτων και Οργανισμών) και χάρη στην αξεπέραστη ευφυΐα της, αφήνει άφωνους μικρούς και μεγάλους με τις μοναδικές ικανότητές της.

  Σήμερα, έχοντας συναντήσει πάνω από 150.000 μαθητές είναι 8 ετών και ζει υγιής και ευτυχισμένη μαζί με την οικογένειά της στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, ενώ ταξιδεύει συχνά σε όλη την Ελλάδα για τη μετάδοση του οράματος της ομάδας για ένα νέο μοντέλο ζωοφιλικής παιδείας που θα αλλάξει για πάντα τον κόσμο και θα αντικαταστήσει το υπάρχον ως επικίνδυνο, μη αποδοτικό και ξεπερασμένο.Τον Νοέμβριο του 2017 έσπασε τη σιωπή της και αποφάσισε να μιλήσει για την ιστορία της. Βοηθός της σε αυτό η Κατερίνα Παπαποστόλου και οι εκδόσεις Welldone που συνέβαλαν στο να εκδοθεί η πρώτη αυτοβιογραφία σκύλου στην Ελλάδα με τη δύναμη του μαγικού ρεαλισμού με τίτλο «Το Δώρο».

  Η Κατερίνα

  Γεννημένη με έμφυτη την αγάπη για τα ζώα, αυτός ήταν τελικά ο μαγικός κόσμος που ήθελα να ζήσω! Που πάντα τον αποτύπωνα με λέξεις στο χαρτί! Και σε όλες τις καλλιτεχνικές μου αναζητήσεις! Δασκάλα στα Χανιά, στην Αστυπάλαια και τα τελευταία δέκα χρόνια σε ένα χωριό του νομού Ημαθίας, Εκπαιδεύτρια πλέον σκύλων, Αρχισυντάκτρια του Περιοδικού «Κατοικίδια Εν Δράσει» και Δημιουργός του αγαπημένου μου παιδιού, της ομάδας Ζω.Ε.Σ!
  Ακλόνητη πάντα στο στόχο μου, «αθεράπευτα ρομαντική σε καιρούς σκοτεινούς με συναισθήματα νεκρά» κρατώ από το χέρι τα τρία σκυλιά μου που χτυπηθήκαμε όλοι μαζί με τον εφιάλτη της κακοποίησής τους και τον νικήσαμε, χαράζω πάντα νέους δρόμους και παλεύω για το χτίσιμο από την αρχή ενός νέου ζωοφιλικού κατεστημένου. Οι εικόνες της κόλασης που λέγεται «αδέσποτη ζωή στους δρόμους και τα κυνοκομεία της Ελλάδας» και τα ουρλιαχτά «μωρών» που πετάχτηκαν σαν σκουπίδια στοιχειώνουν τον ύπνο μου χρόνια τώρα. Δε μένω όμως εκεί. Μαζεύω τα κομμάτια μου κάθε φορά και πάω. Παραμένω σταθερή στις εξαιρέσεις, γίνομαι η αλλαγή που θέλω σε αυτόν τον κόσμο να δω και ξέρω πως τις μεγαλύτερες επαναστάσεις στην ιστορία τις ξεκίνησαν πάντα οι λίγοι που δε λύγισαν! Και γω ανήκω περήφανα σε αυτούς!

  Ένα βιβλίο αφιερωμένο σε όλους τους μικρούς αδέσποτους αγγέλους που χάνουν τη μάχη καθημερινά, αλλά και στους μικρούς ήρωες που στέκονται δίπλα τους ακλόνητοι, διασφαλίζοντάς τους το δικαίωμα στη ζωή.
  Μια αληθινή μαρτυρία για όσα πολέμησαν και κατέκτησαν αυτές οι δύο ψυχές, η Διώνη και η Κατερίνα.

  Συνεντεύξεις/Παρουσιάσεις

  Τι είπαν οι αναγνώστες

  Τo Δώρο,είναι σημειο-αφετηρια- αρχή της εξέλιξης του αθρώπου μαζί με τον φίλο του,τον σκύλο.Η Διωνη,είναι η πρωτη-αγωνίστρια αυτής της αρχήςγιατι εξέλιξε τον εαυτό της έως του σημείου να συγχωρέσει κ να διδάξει αγάπη στους ανθρώπους.Αυτο της το δίδαξε η Κατερίνα,με αγώνα πόνο &δακρυα.Αυτο είναι Αγάπη. .Οποια σχέση γεννιέται στην Αγάπη,είναι σχέση ζωης και είναι Δώρο.
  Λουλουδιά Τραχανέλη Τζεμπραηλίδου
  Το δώρο...που για κάποιον λόγο δεν μπορούν όλοι να έχουν στην ζωή τους κάτι τόσο ακριβό και μοναδικό και δεν ξέρουν πραγματικά τι χάνουν,Πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή τους και η ψυχή τους.Πολυ ωραιο βιβλίο.Μακάρι σε όλες αυτές τις ψυχές να υπάρχει πάντα μια καλή νεράιδα .Μακάρι να μην βλέπουμε εικόνες σκληρές και να έρθει και μέρα που άνθρωποι και ζώα θα ζουν αρμονικά.Ευχομαι τα καλυτερα
  Εφουλα Ρ.Α
  Συγκλονιστικό βιβλίο! Σου δείχνει πως το καλό και το κακό είναι επιλογή σου! Μπορείς να κάνεις το καλό και να αλλάξεις την ζωή κάποιου και φυσικά και την δική σου! Υπέροχο βιβλίο για μικρούς και μεγάλους!!
  Eleni Andreanidou

  ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΙΒΛΙΑ

  Που και πως μπορείτε να το αγοράσετε

  Κάντε κλικ στην πόλη στην οποία ζείτε.
  Αν δεν είστε από Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή Αλεξάνδρεια Ημαθίας, παρακαλούμε δείτε την καρτέλα “Online ή Τηλεφωνικά”

  Οι τοποθεσίες στον χάρτη

  Μπορείτε να βρείτε το Δώρο σε εκδηλώσεις της σελίδας μας

  Facebook Pagelike Widget

  Μπορείτε επίσης να το βρείτε σε δράσεις και εκδηλώσεις της ομάδας Ζω.Ε.Σ, που γίνονται σε όλη την Ελλάδα και για τις οποίες θα μπορείτε να ενημερώνεστε αυτόματα ακολουθώντας την παρακάτω σελίδα:
  https://www.facebook.com/ΖωΕΣ-390288947807739/

  Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία, μπορείτε ελεύθερα να στείλετε μήνυμα στην WELL DONE LTD ή στην σελίδα “Το Δώρο” στο Facebook ή να καλέσετε στο 211 4021758.