Πλατεία Εθνικής Αντίστασης

  • ΩΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 20:00 - 23:00
  • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
  • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Πλατεία Εθνικής Αντίστασης

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «Το Σχολικό» και οι Μυθοπλάστες σας προσκαλούν τη Δευτέρα 26 Ιουνίου και ώρα 20:00 στην 14η Έκθεση Βιβλίου (στο περίπτερο «Το Σχολικό») που πραγματοποιείται στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη Αττικής σε μια πρωτότυπη παρουσίαση του επιτραπέζιου παιχνιδιού αφήγησης «Κάθε φορά…μια ιστορία» που ανοίγει στα παιδιά την πόρτα για τον κόσμο των παραμυθιών, των δράκων, των ηρώων και των ξωτικών.

Επίσημη προσκεκλημένη σε αυτή την εκδήλωση θα είναι η Διώνη, μέλος της ομάδας «Ζω.Ε.Σ.» (Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων), η οποία θα συνοδεύεται από την κηδεμόνα της Κατερίνα Παπαποστόλου, και θα εμπνεύσει τα παιδιά μαζί με τους δημιουργούς του παραμυθοπαιχνιδιού «Κάθε φορά …μια ιστορία» Μάνο Κρόκο και Λιάνα Δενεζάκη, να ζωντανέψουν μέσα από τη μουσική και το θεατρικό παιχνίδι, τη δική τους ξεχωριστή ιστορία.

Για όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος τους περιμένει facepainting και πολλά δωράκια! Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9957966.